Facebook își cere scuze după ce a cenzurat o bloggeră creștină

1653 0

Facebook și-a cerut scuze pentru că a blocat pagina unei bloggere creștine, care a spus că Biblia condamnă homosexualitatea.

Elizabeth Johnson, cunoscută și sub numele de „Mama Activistă” (Mommy Activist), a rămas surprinsă când Facebook i-a închis contul, atunci când și-a exprimat punctul de vedere biblic față de homosexualitate. Ea a argumentat că Biblia nu tolerează astfel de comportament, citând texte din Vechiul și Noul Testament pentru a-și sprijini mesajul. Facebook i-a eliminat rapid publicația și i-a suspendat contul în trei ocazii diferite. Facebook i-a spus lui Johnson că mesajul ei „nu urmează Standardele Comunitare de pe Facebook”.

„Mă cenzurează pe mine și mesajul meu biblic, în timp ce Mark Zuckerberg afirmă că Facebook este imparțial”, a spus Johnson într-un comunicat. „Publicația eliminată de Facebook nu includea apeluri telefonice, nici amenințări și nici insulte. A fost o discuție intelectuală și un comentariu asupra Bibliei”.

Facebook în cele din urmă și-a cerut scuze și a restabilit contul lui Johnson după ce a fost atacat pe alte rețele sociale. Un purtător de cuvânt de la Facebook a spus că au suspendat contul activistei dintr-un accident.

„Mesajul a fost eliminat din greșeală și l-am restaurat cât de repede am putut investiga”, a scris purtătorul de cuvânt într-un mesaj de e-mail. „Echipa noastră procesează milioane de rapoarte în fiecare săptămână și uneori greșim”. „Ne pare rău pentru orice inconvenient pe care l-am putut cauza”, a mai spus purtătorul de cuvânt.

Johnson a acceptat scuzele celor de la Facebook însă a spus că suspendarea nu a fost un accident.

„Să spui că acest lucru a fost un accident … este o glumă. Ei mi-au trimis publicația și mi-au spus că aceasta violează în mod specific directivele comunității. Acum, îmi spun că au declarat asta din greșeală și m-au suspendat timp de 10 zile tot din greșeală. Conținutul publicat de mine a revenit pe pagină, dar ce se întâmplă cu utilizatorul de mijloc, ce nu dispune de acest lux?”

Acum, Johnson și-a stabilit ca obiectiv să expună alte exemple de cenzură pe Facebook.

„Vreau acum să vorbesc despre ei și primesc mesaje, capturi de pagină și probe din întreaga lume ce demonstrează sistemul de la Facebook ce filtrează și interzice, fiind represiv contra conservatorilor și a creștinilor.

Johnson mai spune că rețelele sociale s-au transformat într-o armă politică și ideologică.

„Zuckerberg spune că Facebook este imparțial, dar în realitate se pare că el folosește platforma pentru a-și promova agenda politică, religioasă și globalistă. El folosește această rețea ca și armă ideologică pedepsind pe acei ca noi ce nu ne aliniem acestei agende, suspendând și eliminându-ne paginile”, a mai spus Johnson.

Sursa: Mundo Cristiano

Comentarii

In this article

Lasă un răspuns