Biblia este singura carte care cere să fie testată (video)

1976 0

Răspunde astrofizicianul dr. Hugh Ross

„Am fost crescut şi educat în British Columbia (Canada), un loc frumos, însă creştinii sunt greu de găsit acolo. Nu am întâlnit nici un creştin şi nu am avut discuţii spirituale cu vreunul până la vârsta de 27 de ani”. ….

„La 16 ani am recunoscut că există dovezi copleşitoare cu privire la un univers care are un început, după ce am comparat toate teoriile alternative … Când am ajuns la concluzia că universul trebuie să fi avut un început, mi-am dat seama că trebuie să fie Cineva care să-l fi conceput. De la 16 ani nu m-am îndoit de existenţa lui Dumnezeu, iar astronomia îmi dovedise existenţa Lui”.

„Biblia am deschis-o la vârsta de 17 ani, după ce trecusem prin cosmologie, filosofie şi toate celelalte cărţi sfinte despre care aflasem … De ce am lăsat-o la urmă? Ştiam că va fi cea mai mare provocare şi este un principiu ştiinţific ca mai întâi să încerci soluţiile simple şi să laşi la urmă provocările mai mari”.

„Aceasta este de altfel singura carte care cerea să fie testată! De patru ori în Biblie ni se spune să cercetăm toate lucrurile”.

 

Comentarii

In this article

Lasă un răspuns