Un poliţist îi predică Evanghelia unui deţinut în arestul poliţiei

2235 0

În fiecare zi ne este dat să vedem în video-uri difuzate pe Internet cum cei arestaţi pentru diferite delicte sunt umiliţi de către forţele de ordine, a căror misiune este doar să-i dea pe mâna justiţiei. Însă de data aceasta un video care a devenit viral în Internet, ne arată pe un poliţist militar din Brazilia sfătuindu-l pe un hoţ să părăsească acest mod de viaţă şi rugându-l să-şi predea viaţa lui Isus Hristos.

Poliţistul, care nu şi-a revelat numele, apare în acest video întrebându-l pe acel tânăr de ce are nevoie şi cerându-i să caute o biserică pe care să o frecventeze. „Tu nu crezi că eşti important pentru Isus? Isus te iubeşte băiete, tu eşti important pentru Biserică, tu eşti important pentru Împărăţia Cerurilor. Trebuie doar să-l accepţi pe Isus”, i-a spus poliţistul.

Poliţistul militar, în timp ce îl consilia pe tânărul de 21 de ani îl avertizează că viaţa de criminal este un drum care duce la moarte şi apoi înspre infern, dar Isus Hristos a murit pe cruce pentru a-l salva pe el.

În finalul video-ului poliţistul este văzut cum îşi pune mâna peste capul tânărului şi se roagă pentru el, ca Domnul să se atingă de el şi să-i dea vindecare sufletească.

Tânărul a comis un furt şi a fost arestat pentru acest lucru, dar poliţistul l-a implorat să reflecte în timp ce se va afla la închisoare, cu scopul de a alege un drum diferit atunci când va fi eliberat.

Video-ul a fost publicat în Internet în 22 Iulie de către un alt poliţist, Marcos do Val, care a lucrat ca şi poliţist federal în Brazilia şi acum este parte din batalionul SWAT, în Texas, Statele Unite.

„Să fii poliţist în Brazilia nu este un lucru uşor. Mediile de comunicare arată doar latura crudă şi erorile pe care le comit agenţii de poliţie. Fapte ca şi aceasta niciodată nu apar la televiziunea braziliană”, a scris Marcos do Val.

 
Sursa: NoticiaCristiana.com

Comentarii

In this article

Lasă un răspuns