Este vorba despre o campanie originală din Elveția prin care trecătorii sunt încurajați să scrie pe 1 500 de panouri care este opinia lor despre Isus.

În societatea noastră numele lui Isus a ajuns să se transforme într-un tabu”, este părerea promotorilor acestei campanii intitulată „Jesus ist … (Isus  este …). Din acest motiv au cumpărat aproximativ 1 500 de panouri publicitare pe străzile din zona germană a Elveției pentru a întreba cetățenii ce gândesc despre „omul” ce a influențat societatea noastră mai mult decât orice altă persoană.

56fad0390fb10_56fab0cf8b650_jesus630

Reclamele lasă un spațiu foarte amplu pentru ca trecătorii să poată scrie acolo comentariile și opiniile lor.

Calendarul nostru este plin de date creștine și sistemul social din Europa se bazează pe valorile creștine. Mulți au auzit vorbindu-se despre Isus dar foarte puțini sunt cei ce îl cunosc”, explică un video promoțional ce face parte din această campanie.

Creștinii ce au pus în mișcare această campanie așteaptă ca cetățenii să-și împărtășească punctele de vedere despre Isus și acest lucru va da naștere la conversații.

Acest mod atât de original de a vorbi despre Isus a atras atenția mediilor de comunicare din Elveția. Ideea este ca oamenii să poată să ia cunoștință în acest fel și de unele activități ale bisericilor locale. Inițiativa își are originea în biserici de diferite confesiuni, între care este inclusă Biserica Protestantă, bisericile evanghelice libere și Armata Salvării. Pentru a putea face posibilă această campanie, s-au adunat aproximativ 250 000 de franci elvețieni, ce provin din donații particulare.

56fad039108af_56fab0cf8b9c3_metrojesusis420

Sursa: Protestante Digital

Comentarii

In this article

Lasă un răspuns