Minuni din războaiele lui Israel (documentar video)

2915 0

Născută din cenuşa holocaustului, Israel avea doar o zi când a fost atacată de 12 armate iar întreaga lume aştepta anihilarea naţiunii. Fiecărui tanc evreiesc i se opunea o armată întreagă. … şi totuşi Israel a câştigat. Cum?

De fiecare dată când Israel a fost atacat, liderii de la Pentagon şi Kremlin considerau înfrângerea inevitabilă. Experţii militari de la West Point nu studiază războaiele Israelului pentru că rezultatele sunt imposibil de explicat.

Anomaliile  nu se opresc însă pe câmpul de luptă. Cum de a devenit ebraica singura limbă antică vorbită în limbaj curent? Cum de şi-au părăsit casele milioane de oameni din întreaga lume pentru a merge într-un deşert să înceapă o nouă viaţă? Cum de au reuşit acei oameni să transforme un teren cu mai mult de 80 % deşert într-unul dintre cei mai mari exportatori de hrană şi flori din lume? Cum de marile descoperiri în ştiinţă, medicină şi noi tehnologii se concentrează aici mai mult decât în oricare parte a lumii? Nu există răspunsuri logice!

Comentarii

In this article

Lasă un răspuns