Cântare de laudă spontană pe aeroportul din Atlanta

1705 0

atlanta aeroportUn video al unei echipe de laudă, cântând o cântare creştină în incinta terminalului Aeroportului din Atlanta, a devenit foarte popular în Facebook, cu peste 78 000 de „Share” şi peste 13 000 de „Like”.

Este vorba de grupul Classic Worship Praise din Texas, care se aflau în tranzit prin aeroport. Stacy Perkins, pastor senior responsabil cu închinarea în Harmony Hill Baptist Church de Lufkin, Texas, este una dintre persoanele care apar în video. El a explicat ce s-a întâmplat: „A trebuit să facem o escală de trei ore în aeroportul din Atlanta, aşteptând următorul nostru zbor spre Shreveport şi glumeam între noi şi discutam cu persoanele care ne înconjurau, distrându-ne. O doamnă ne-a întrebat: ce faceţi dumneavoastră?

Atunci o persoană din grup începu să cânte refrenul din melodia „Jesus Messiah”. Ceilalţi membrii ai grupului s-au unit şi toţi au început astfel să se armonizeze între ei. „Aceasta a fost o cântare spontană. Doamna ne-a înregistrat pe video şi ceea ce a surprins mai mult a fost inima oamenilor, un lucru foarte interesant de văzut”, a spus Perkins.

Cântarea de laudă a devenit atât de captivantă încât în partea ei finală, chiar şi lucrătoarele de la serviciul de facturare al aeroportului au fost antrenate în cântare.

Sursa: Charisma Magazine

Comentarii

In this article

Lasă un răspuns